VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkecomb csont és bőr nélkül 600g

Antibiotikummentes nevelés: a hús antibiotikummentes nevelésű baromfihúsból származik.
GMO-mentes termelés: a hús GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. GMO-mentes takarmány a teljes élettartam alatt.
Magas állatjólét: Alacsonyabb telepítési sűrűség, több férőhely, kevesebb stressz.

A termékek a tálcán esztétikusan, szigorúan meghatározott és ellenőrzött rendben helyezkednek el, ami a merev tálcának és a skin csomagolás által nyújtott stabilitásnak köszönhetően prémium hatást biztosít.
A hagyományos védőgázas csomagoláshoz képest alacsonyabb, egységes tálcaméret, kisebb, kompaktabb csomagolás jellemzi a terméket, ezáltal szállítás során hatékonyabb hűtés, bolti kihelyezés során pedig optimálisabb helykihasználás érhető el.

A rendezett, stabil elrendezés mellett a termékek nincsenek összezsúfolva, az egyes darabok jól láthatóak.
A darabolt csirke termékek skin csomagolása exkluzív megjelenést biztosít, ami egyedi a friss csirke kategóriában, méltó a magas minőségű, különleges termékelőnyöket nyújtó termékhez.

Kiszerelés

Termékelőnyök

  • Antibiotikummentes nevelés
  • GMO-mentes termelésből
  • Magas állatjólét

Mézes-fokhagymás csirkecombfilé füstölt sajtos répasalátával

 

Elkészítési idő: 60 perc

Hozzávalók 4 főre:

  • 80 dkg csirkecomb 
  • 1,5 dl szójaszósz 
  • 2 ek. méz 
  • 6 gerezd fokhagyma 
  • 10 dkg gyömbér 
  • 6 db sárgarépa 
  • 10 dkg füstölt sajt 
  • 30 dkg majonéz 
  • 1 db lilahagyma 
  • fél citrom leve
  • bors

A sárgarépát megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, finoman sózzuk, összekeverjük a majonézzel, és a lereszelt füstölt sajttal. Tálalásig hűtőbe rakjuk. A lilahagymát vékonyan felszeleteljük, sóval, citromlével elkeverjük, és ezt is félretesszük.

A csirkecombokat sózzuk, forró serpenyőben körbesütjük, majd kivesszük onnan, és 10 perc alatt 180 fokos sütőben félkészre sütjük. A fennmaradt zsiradékon lepirítjuk a vékonyra felszeletelt fokhagymát és gyömbért, rátesszük a 2 kanál mézet, enyhén karamellizáljuk, majd felöntjük a szójaszósszal. A csirkecombokat visszatesszük a szójás mártásba, és 2 perc alatt készre pároljuk.

Tálaláskor a salátát a tányérra halmozzuk, szedünk rá a lilahagymából. Mellé tesszük a csirkecombot, és meglocsoljuk a mártással.