VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkecomb csont és bőr nélkül 600g
Antibiotikummentes nevelés: a hús antibiotikummentes nevelésű baromfihúsból származik.
GMO-mentes termelés: a hús GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. GMO-mentes takarmány a teljes élettartam alatt.
Magas állatjólét: Alacsonyabb telepítési sűrűség, több férőhely, kevesebb stressz.
A termékek a tálcán esztétikusan, szigorúan meghatározott és ellenőrzött rendben helyezkednek el, ami a merev tálcának és a skin csomagolás által nyújtott stabilitásnak köszönhetően prémium hatást biztosít.
A hagyományos védőgázas csomagoláshoz képest alacsonyabb, egységes tálcaméret, kisebb, kompaktabb csomagolás jellemzi a terméket, ezáltal szállítás során hatékonyabb hűtés, bolti kihelyezés során pedig optimálisabb helykihasználás érhető el.
A rendezett, stabil elrendezés mellett a termékek nincsenek összezsúfolva, az egyes darabok jól láthatóak.
A darabolt csirke termékek skin csomagolása exkluzív megjelenést biztosít, ami egyedi a friss csirke kategóriában, méltó a magas minőségű, különleges termékelőnyöket nyújtó termékhez.
Kiszerelés
Termékelőnyök
- Antibiotikummentes nevelés
- GMO-mentes termelésből
- Magas állatjólét
Mézes-fokhagymás csirkecombfilé füstölt sajtos répasalátával
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók 4 főre:
- 80 dkg csirkecomb
- 1,5 dl szójaszósz
- 2 ek. méz
- 6 gerezd fokhagyma
- 10 dkg gyömbér
- 6 db sárgarépa
- 10 dkg füstölt sajt
- 30 dkg majonéz
- 1 db lilahagyma
- fél citrom leve
- só
- bors
A sárgarépát megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, finoman sózzuk, összekeverjük a majonézzel, és a lereszelt füstölt sajttal. Tálalásig hűtőbe rakjuk. A lilahagymát vékonyan felszeleteljük, sóval, citromlével elkeverjük, és ezt is félretesszük.
A csirkecombokat sózzuk, forró serpenyőben körbesütjük, majd kivesszük onnan, és 10 perc alatt 180 fokos sütőben félkészre sütjük. A fennmaradt zsiradékon lepirítjuk a vékonyra felszeletelt fokhagymát és gyömbért, rátesszük a 2 kanál mézet, enyhén karamellizáljuk, majd felöntjük a szójaszósszal. A csirkecombokat visszatesszük a szójás mártásba, és 2 perc alatt készre pároljuk.
Tálaláskor a salátát a tányérra halmozzuk, szedünk rá a lilahagymából. Mellé tesszük a csirkecombot, és meglocsoljuk a mártással.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 + 4 °C között
Minőségét megőrzi: 10 nap
Csomagolt önkiszolgáló információk | VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkecomb csont és bőr nélkül 600g |
Nettó tömeg: | 600 g |
Minőségmegőrzési idő: | 10 nap* |
Áregység: | DB |
Gyűjtő: | rekesz |
Termékegység/Gyűjtő: | 8 DB |
*sértetlen csomagolásra értendő