VALDOR Antibiotikummentes nevelésből származó csirkemellfilé 500g

Antibiotikummentes nevelés: a hús antibiotikummentes nevelésű baromfihúsból származik.
GMO-mentes termelés: a hús GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. GMO-mentes takarmány a teljes élettartam alatt.
Magas állatjólét: Alacsonyabb telepítési sűrűség, több férőhely, kevesebb stressz.

A termékek a tálcán esztétikusan, szigorúan meghatározott és ellenőrzött rendben helyezkednek el, ami a merev tálcának és a skin csomagolás által nyújtott stabilitásnak köszönhetően prémium hatást biztosít.
A hagyományos védőgázas csomagoláshoz képest alacsonyabb, egységes tálcaméret, kisebb, kompaktabb csomagolás jellemzi a terméket, ezáltal szállítás során hatékonyabb hűtés, bolti kihelyezés során pedig optimálisabb helykihasználás érhető el.


A rendezett, stabil elrendezés mellett a termékek nincsenek összezsúfolva, az egyes darabok jól láthatóak.
A darabolt csirke termékek skin csomagolása exkluzív megjelenést biztosít, ami egyedi a friss csirke kategóriában, méltó a magas minőségű, különleges termékelőnyöket nyújtó termékhez.

Kiszerelés

Termékelőnyök

  • Antibiotikummentes nevelés
  • GMO-mentes termelésből
  • Magas állatjólét

Vajas csirkemell csiperkegombás tagliatelle-vel

 

Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók 4 főre:

  • 80 dkg csirkemellfilé 
  • 20 dkg vaj
  • 60 dkg csiperkegomba
  • 1 fej vöröshagyma 
  • 4 gerezd fokhagyma 
  • 2 dl tejszín 
  • 0,5 dl fehérbor
  • 50 dkg tagliatelle tészta
  • kakukkfű
  • bors
  • étolaj

Elkészítjük a mártásunkat. A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon elkezdjük pirítani, beledobjuk a kakukkfüvet és a felaprított fokhagymát. Üvegesre pároljuk, majd felöntjük a fehérborral. Amint a fehérbor elpárolgott, beletesszük a feldarabolt gombákat (20 dkg-ot félreteszünk), lepirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés víz hozzáadásával 15 percig főzzük.

Közben a megtisztított csirkemellet körbesózzuk, forró serpenyőben kevés zsiradékon körbepirítjuk, tepsire helyezzük, és 180 fokos sütőben 10 perc alatt majdnem készre sütjük.

A megfőtt gombákhoz hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk.

Felrakunk egy nagy lábosban vizet forralni, ha felforrt, megsózzuk, majd kifőzzük benne a tésztát.

Közben a megmaradt gombát szárazon, forró serpenyőben megpirítjuk, majd hozzáadunk 5 dkg vajat, sót és borsot, és még 1 percig így pirítjuk, majd az egészet hozzákeverjük a kész gombakrémünkhöz.

Ebbe a gombás serpenyőbe beletesszük a maradék 15 dkg vajat, majd belehelyezzük a csirkéket, és készre sütjük őket nagyjából 2 perc alatt.

A csirkéket felszeleteljük, a tésztát leszűrjük, összeforgatjuk a mártással, majd a csirke mellé halmozzuk.

Tálaláskor friss petrezselyemmel és frissen őrölt borssal szórjuk meg.