VALDOR Kacsacomb skin csomagolásban
Betöltés...
VALDOR Kacsacomb skin csomagolásban
Betöltés...

VALDOR Kacsacomb skin csomagolásban

A skin csomagolás különlegessége abban rejlik, hogy tartósítószer hozzáadása nélkül a friss kacsahús termékek szavatossági ideje hosszabb, mint a más technológiával csomagolt friss hústermékeké, valamint megjelenésében is esztétikus és tükrözi a magas minőséget. 

Kiszerelés

Termékelőnyök

Konfitált kacsacomb, zöldséges gersli rizottóval, savanyított lilakáposztával

Elkészítési idő: 120 perc

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 db kacsacomb 
  • 1 kg kacsazsír 
  • 1 fej fokhagyma 
  • 1 fej vöröshagyma 
  • 40 dkg gersli 
  • 2 szál sárgarépa 
  • 20 dkg zeller 
  • 10 dkg vaj 
  • fél fej lilakáposzta 
  • cukor
  • bors
  • citromlé
  • babérlevél
  • egész bors

 

A kacsacombokat megsózzuk, jénai edénybe helyezzük őket.  Felöntjük a felolvasztott zsírral, beledobjuk a felezett vörös és fokhagymát, 3 db babérlevelet, 10 szem feketeborsot. 100 fokos sütőben 100 perc alatt készre konfitáljuk.

A zöldségeket felkockázzuk, a gerslit lepirítjuk, sózzuk, kétszeres mennyiségű forró vízzel felöntjük, és fedő alatt 20 perc alatt lassan puhára pároljuk.

A káposztát vékonyan felszeleteljük, sózzuk, cukrozzuk,  citromlével ízesítjük. Tálalásig hűtőbe tesszük.

A kacsacombokat a zsírból kivéve 230 fokos sütőben ropogósra sütjük.

A felkockázott zöldségeket forró serpenyőben, kevés zsiradékon megpirítjuk. hozzákeverjük a gerslit, és a hideg felkockázott vajjal krémesítjük.

Tálaláskor a gerslit a tányérra halmozzuk, ráteszünk egy kacsacombot, és melléhelyezzük a káposztát.