VALDOR Kacsamellfilé bőrrel skin csomagolásban
A skin csomagolás különlegessége abban rejlik, hogy tartósítószer hozzáadása nélkül a friss kacsahús termékek szavatossági ideje hosszabb, mint a más technológiával csomagolt friss hústermékeké, valamint megjelenésében is esztétikus és tükrözi a magas minőséget.
Kiszerelés
Termékelőnyök
Kacsamell bőrén sütve, rozmaringos hashbrown burgonyával, vörösboros erdei gyümölcs raguval
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db kacsamell
- 6 db burgonya
- 2 db tojás
- 10 dkg liszt
- 1 dl vörösbor
- 40 dkg erdei gyümölcs
- 5 dkg cukor
- só
- bors
A kacsamellek bőrét beirdaljuk, bőrös felét és az alját is sózzuk, félretesszük.
A burgonyákat megpucoljuk, nagylukú reszelőn lereszeljük, megsózzuk, elkeverjük, félretesszük.
A cukrot egy edényben karamellizáljuk, ráöntjük a gyümölcsöt, és felöntjük a borral. 4 percig lassan főzzük, enyhén sózzuk.
A kacsákat bőrös felén, hideg serpenyőben elkezdjük sütni, ha szép arany barnára pirult, megfordítjuk, és még 1 percig sütjük. Serpenyőből kivéve tepsire helyezzük, 180 fokos előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Miközben a kacsa sül, a burgonyát kinyomkodjuk, bekeverjük a tojással és a liszttel, borsozzuk. Meleg serpenyőben, bővebb olajban kis tócsnikat formálunk belőle, és oldalanként 2 percig sütjük.
A kacsákat a sütőből kivéve még 5 percig pihentetjük, majd felszeleteljük. A tócsnikat a tányérra helyezzük, rárakjuk a kacsa szeleteket, és meglocsoljuk a gyümölcsraguval.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 - +4 °C között
Minőségét megőrzi: 12 nap
Csomagolt önkiszolgáló információk | VALDOR Kacsamellfilé bőrrel skin csomagolásban |
Nettó tömeg: | 420 g |
Minőségmegőrzési idő: | 12 nap* |
Áregység: | DB |
Gyűjtő: | rekesz |
Termékegység/Gyűjtő: | kb. 3 kg |
*sértetlen csomagolásra értendő