A VALDOR márkáról

Hiszünk abban, hogy a VALDOR termékek olyan segítséget tudnak nyújtani a háziasszonyoknak a rohanó mindennapok során, amellyel megfelelő módon, minőségi alapanyagból, gyorsan és kényelmesen megoldhatók a családi étkezések, mert minden igényre van megoldásunk.

A friss csirke- és kacsahús, valamint a készre sütött, panírozott szárnyashús termékeket képviselő VALDOR az egyik legmeghatározóbb márka a hazai panírozott hús piacon.

Célunk, hogy fogyasztóinkat megértve friss és panírozott szárnyashús termékeinkkel a legváltozatosabb igényekre adjunk megoldásokat a mindennapokban. A VALDOR márka fő értékei a hagyomány és a folyamatos megújulás, hiszen a szentesi baromfifeldolgozás több mint 100 éves hagyományán alapuló szakértelmünk, modern gyártástechnológiánk és szigorú minőségbiztosítási elveink lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk reagálni a folyamatosan változó fogyasztói igényekre. Széles választékunk biztosítja mindazt a minőséget, praktikumot, amivel kevesebb erőfeszítés mellett, könnyedén lehet a mindennapok kihívásait kezelni, örömet szerezve önmagunk és szeretteink számára egyaránt.

Antibiotikum- és GMO-mentes friss csirke termékeink és a kiemelt mentességekkel rendelkező panírozott termékeink egyaránt a mai kor fogyasztói igényeihez igazodva kerültek bevezetésre. A panírozott hústermékeink gyártása 2022-től egy új, a legmodernebb gépekkel felszerelt, és a legszigorúbb sztenderdeknek megfelelő panírüzemmel vált teljessé.

Mindemellett felelős márkaként a VALDOR feladatának érzi, hogy széleskörű ismerettel és tanácsokkal támogassa a fogyasztókat a szárnyastermékek mindennapi használatában. Edukációs szerepvállalásunk nemcsak a termékek csomagolásán, hanem a kommunikációnkban is kiemelt szerepet kap, mely során saját szakértőink mellett külső szakértőkkel - így a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével - is együttműködve hiteles és hasznos információkkal látjuk el fogyasztóinkat márka és közösségi oldalainkon.


PRAKTIKUS ÉS JÓ VÁLASZTÁS EGYBEN

Amikor a hétköznapokban helytállásról van szó, nincs könnyű dolgunk, hiszen rengeteg megoldandó feladattal találkozunk, amelyből az egyik legnagyobb falat a főzés. Egyre kevesebb idő jut arra, amire szeretnénk, és közben az igény, hogy mindig jól válasszunk, nem csökken.

Tudjuk, hogy nem egyszerű a helyzet, ezért minőségi és praktikus panírozott termékeinkkel szeretnénk megkönnyíteni fogyasztóink mindennapi életét. Egyszerűen, akár sütőben olaj nélkül is elkészíthető, tartósítószerektől és hozzáadott ízfokozóktól mentes termékeink között mindenki megtalálja a számára legjobbat, így a rohanó hétköznapokban sem lesz kihívás a legjobbat adni szeretteiknek.

A TUDATOS VÁLASZTÁS FONTOSSÁGA

Tudjuk, hogy a hétköznapok rohanásában nem könnyű mindig a legjobb vásárlói döntést meghozni, azonban mindannyiunk számára fontos, hogy a család számára magas minőségű alapanyagból készítsünk ételt. Éppen ezért a VALDOR legújabb antibiotikummentes nevelésből származó friss csirke termékcsaládjával olyan termékeket tudunk biztosítani fogyasztóink számára, amelyeknek eredetére és magas minőségére vonatkozó legfontosabb információkat külön kiemelve is feltüntetjük. Garantáljuk a teljes élettartam alatt kizárólag GMO-mentes takarmány felhasználást, az antibiotikummentes nevelést és a magasabb állatjóléti körülmények biztosítását